7400 Kaposvár, Kossuth tér
+36-82-458-580
HU | EN

Jogi nyilatkozat

A honlap teljes tartalma a Somogyi Korona Zrt. tulajdona, illetve rendelkezése alatt áll. A honlap tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Amennyiben a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény másként nem rendelkezik, a honlap egyetlen része sem másolható vagy publikálható a Somogyi Korona Zrt előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

A Somogyi Korona Zrt hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó a honlap tartalmát kizárólag személyes, nem kereskedelmi célra letöltse, de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely más célra történő másolása vagy használata tilos.

A Somogyi Korona Zrt törekszik a honlapon megjelenő adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására, ugyanakkor semmiféle szavatosságot nem vállal azok aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.

A Somogyi Korona Zrt semmilyen felelősséget nem vállal a honlap megtekintéséből vagy elérhetetlenségéből, vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges károkért és sérülésekért.

A honlapon linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de a Somogyi Korona Zrt -t semmilyen felelősség nem terheli azok tartalmáért, és semmilyen felelősséget nem vállal az azok tartalmából eredő esetleges károkért és sérülésekért. A más weboldalakra mutató linkek csupán hasznos szolgáltatást jelentenek a honlap felhasználói számára.

A honlapon megjelenő védjegyek, szolgáltatási márkajelek, kereskedelmi nevek, termékmegjelenés és termékek a szerzői jog védelme alá tartoznak. Felhasználásuk, kivéve, amennyiben az kizárólag a vállalat termékének vagy szolgáltatásának a megnevezését szolgálja, kizárólag a Somogyi Korona Zrt előzetes írásos engedélye alapján lehetséges.

A honlaphoz vagy a Somogyi Korona Zrt-hez küldött üzenetek tartalmáért és a benne foglalt információk valóságtartalmáért és pontosságáért egyedül a küldő felel. A honlap a látogatóknak nyújtott szolgáltatás. A Somogyi Korona Zrt. fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő módosítására vagy kiegészítésére.