7400 Kaposvár, Kossuth tér
+36-82-458-580
HU | EN

 

Gasztronómia

Kapos Étterem

A város legkedveltebb étterme

Szívesen térnek be éttermünkbe közéleti személyek, üzletemberek kaposvári és környékbeli családok, turisták, hogy hódoljanak az asztali örömöknek. Kreatívan összeállított étlapunk széles választékot kínál a hagyományos magyar és a nemzetközi konyha specialitásaiból.

Tradícionális magyaros ételek mellett somogyi specialitásokat is kóstolhatnak és saját cukrászatunk helyben készült desszertjeit.

Éttermünk és kávéházunk nyitvatartása:

Indítsa a napot egy villásreggelivel, majd következhet a kiadós ebéd, délután egy süti és kávé, majd este egy hangulatos vacsora a főtéren.

  • Kapos Étterem nyitvatartása: 09:00 – 21:00
  • Kávéház nyitvatartása: 07:00 – 19:00

Rendelésfelvétel:

Kaposváron a Kossuth téren várjuk!

Előrendelésre vonatkozó információk:

Rendezvényekre, üzleti vagy magánjellegű összejövetelekre, esküvőkre catering szolgáltatást vállalunk, igény szerint külső helyszínre történő kitelepüléssel!

Hidegtálak, zöldség- és gyümölcskompozíciók, meleg ételek.

Kapos Kávézó

Indítsa a napját egy illatos forró presszókávéval,
capuccinoval, teával a KAPOS KÁVÉZÓBAN!

A KAPOS CAFÉ felidézi a régi idők szivarfüstös kávéházainak hangulatát. Térjen be hozzánk, lapozzon át egy újságot, kényeztesse magát kávé és teakülönlegességeinkkel és házi cukrászatunk süteményeivel, tortáival.

Kávéházunk különterme ideális sajtótájékoztatók, kisebb létszámú üzleti megbeszélések, termékbemutatók szervezésére.

Kávéházunkban kávé, tea, forró csoki különböző ízesítéssel, saját cukrászatunk helyben készített édességei, torták is rendelhetők.

Kapos Cukrászat:

Az ünnepnapok, jeles események elképzelhetetlenek édes meglepetés nélkül. A KAPOS CUKRÁSZAT hagyományos cukrásztermékei és házias süteményei egyaránt kedveltek. Házi cukrászatunk tortáit, édes és sós aprósüteményeit ajánljuk rendezvényekre, családi összejövetelekre.