Borvacsora
Ízek • Borok • Találkozások
A programsorozat célja vendégül látni Önöket egy olyan gasztronómiai élményt nyújtó borvacsorán, ahol a vendégek egy helyi alapanyagokból kialakított menüsort kóstolhatnak meg az ételekhez illő borokkal és színes történetekkel fűszerezve.
A Borvacsora időpontja: 2024. szeptember 05. csütörtök 18.30 óra
Jelentkezés online regisztrációval lehetséges erre a linkre kattintva.
A borvacsora menüsora:
Welcome drink: Bujdosó Série 49 Brut
Bujdosó Irsai Olivér 2023/2024
Hideg előétel: Snidlinges túrókrém, zöldfűszeres házi langalló, zöld dió lekvár
Bujdosó BalatonBor 2023
Meleg előétel: Mandulás – bőrös fogasfilé, vargányás pappardelle, trombita gomba
Bujdosó Our Sea Prémium Savignon Blanc 2022
Bujdosó Kalóz Kékfrankos 2022
Főétel: Sült báránylapocka, savanyított karfiol, paprikás burgonya
Bujdosó Kokas Merlot 2017
Desszert: Karamellás brownie, forró meggyragu
Meghívottak:
Borász: Bujdosó Pincészet
Élelmiszer beszállító: Halker Kft
Kistermelő: Erdőkert Vrancsik Tibor
Jelentkezését a részvételi díj beérkezését követően véglegesítjük.
Személyes befizetésekért vagy további információkért lépjen velünk kapcsolatba:
Kapos Étterem
Kapcsolattartó neve: Gergely Ica
Telefonszáma: 30 9160995
E-mail címe: marketing@kaposhotel.hu