7400 Kaposvár, Kossuth tér
+36-82-458-580
HU | EN

Borvacsora

Borvacsora 2024 Kapos Étterem

Ízek • Borok • Találkozások

A programsorozat célja vendégül látni Önöket egy olyan gasztronómiai élményt nyújtó borvacsorán, ahol a vendégek egy helyi alapanyagokból kialakított menüsort kóstolhatnak meg az ételekhez illő borokkal és színes történetekkel fűszerezve.

A Borvacsora időpontja: 2024. szeptember 05. csütörtök 18.30 óra

Jelentkezés online regisztrációval lehetséges erre a linkre kattintva.

A borvacsora menüsora:

Welcome drink: Bujdosó Série 49 Brut

Bujdosó Irsai Olivér 2023/2024

Hideg előétel: Snidlinges túrókrém, zöldfűszeres házi langalló, zöld dió lekvár

Bujdosó BalatonBor 2023

Meleg előétel: Mandulás – bőrös fogasfilé, vargányás pappardelle, trombita gomba

Bujdosó Our Sea Prémium Savignon Blanc 2022

Bujdosó Kalóz Kékfrankos 2022

Főétel: Sült báránylapocka, savanyított karfiol, paprikás burgonya

Bujdosó Kokas Merlot 2017

Desszert:   Karamellás brownie, forró meggyragu

Meghívottak:

Borász: Bujdosó Pincészet

Élelmiszer beszállító: Halker Kft

Kistermelő: Erdőkert Vrancsik Tibor

Jelentkezését a részvételi díj beérkezését követően véglegesítjük.

Személyes befizetésekért vagy további információkért lépjen velünk kapcsolatba: 

Kapos Étterem

Kapcsolattartó neve: Gergely Ica

Telefonszáma: 30 9160995

E-mail címe: marketing@kaposhotel.hu